Koncertkalender 2017

Fredag den 21. april kl. 19:30

 

Star Bowl - Elmegade 16 - 4400 Kalundborg

A Tribute To Papa Bue

Medlemmerne er Erik ”Krølle” Andersen (klarinet og leder), Jack Andersson (trompet). Ole ”Fessor” Lindgreen (trombone), Per Jakobsen (piano og sang), Jens Sølund (bas) og Henrik Simonsen (trommer)…

TRIBUTE TO PAPA BUE.

Da Arne Papa Bue døde i 2011, kunne det have været afslutningen på en mere end 50 års lang epoke for Danmarks gennem tiderne mest populære jazzorkester. Papa Bue’s Viking Jazzband var allerede fra sidst i 50erne en institution i Danmark. Papa Bue havde opnået bred folkelig popularitet med bl.a. ”Nyboders Pris”, ”Olsen Banden” og ”Sidder på et værtshus” og ”Hun misted’ den en nat på d’Angleterre”. Samtidig var bandet forblevet man tro mod jazzen og spillede og indspillede med en lang række af jazzens koryfæer.

Papa Bue modtog adskillige guld- og sølvplader og opnåede hits også i Tyskland, Holland, Norge, Sverige og England - sågar en millionsælger, der lå 44 uger på den tyske hitliste. Meget usædvanligt for et jazzorkester.

Papa Bue var også kendt uden for Europa. Der var succesfulde turnéer i Fjernøsten, Australien, Afrika og i Amerika med fornemme anmeldelser i bl.a. New Orleans og New York.

Efter Arne Bues død blev enken Bente Bue kontaktet af mange, der ønskede at arrangere mindekoncerter. Sammen med Erik ”Krølle” Andersen, der havde været Papa Bues klarinettist i en årrække, satte hun et band sammen af musikere, der alle havde været tilknyttet Papa Bue’s Viking Jazzband. Med udsolgte mindekoncerter i Danmark og Sverige var det oplagt at videreføre Papa Bues musik, og orkestret er siden fortsat under navnet ”TRIBUTE TO PAPA BUE”.

 

Entre': Medlem Kr. 100,- Gæst Kr. 150,- Billetter købes ved indgang

Jazz på Cafe' Solsikken

Skibbrogade 52 4400 Kalundborg

Onsdag den 24. maj kl. 19:00 - 21:00

Six Foot Stompers

Entre': Kr. 50,-

Bandets medlemmer: Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Søren Munk, trombone og vocal. Torben Junker larsen, banjo – Keld Reenberg, bas – Torben Kousholt Mikkelsen, trommer

SIX FOOT STOMPERS er et Dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at "stampe" et traditionelt jazz-band i gang.

 

I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikumsvenlig jazz-musik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.

 

SIX FOOT STOMPERS har blandt andet deltaget i de to store Københavnske jazzfestvals, "Swinging Copenhagen" samt "Copenhagen Jazz Festival". Internationalt har orkestret turneret i Sverige og Grønland, deltaget i Festivals i Polen og Italien samt ikke mindst i "French Quarter Festival" og "Fritzel`s Jazz-renuion" i New Orleans, USA.

 

I foråret 2013 optrådte SIX FOOT STOMPERS med stor succes i Europas største Jazzfestival i Dresden.

 

Selvom SIX FOOT STOMPERS set i jazzhistoriens skær er et " ungt " orkester, har alle seks musikere en lang musikalsk fortid, ikke blot inden for traditionel jazz, men også swing- og big band musik, skifflemusik, rockmusik samt Dansk, Irsk og Skotsk folkemusik.

 

Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumrer, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder. Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.

 

 

Et samarbejde med den lokale Scleroseforening og Kalundborg Blues & JazzClub